Kaikki Rukka Pets -tuotteet on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita. Yhteensopiva kokoelmamme sisältää suojaavat päällysvaatteet, käytännölliset midlayerit, laajan valikoiman pantoja/hihnoja/valjaita, tossuja sekä turvaliivejä.

Mallistossa on valittavissa paljon erilaisia takkeja ja haalareita, sadetakeista softshell- ja topattuihin haalareihin. Kaikissa on heijastavat logot sekä muita käytännöllisiä yksityiskohtia. Neuleet ovat paitsi lämpimiä ja mukavannäköisiä myös käytännöllisiä ja niistä löytyvät myös heijasteet.

Taluttimet, -valjaat ja -pannat sisältävät tärkeät ominaisuudet moneen eri tarkoitukseen ja niitä on saatavilla monissa eri materiaaleissa ja väreissä, toisiinsa yhteensopivina. Tuotteet on valmistettu heijastavasta nylonista, käytännöllisesta neopreenista sekä vedenkestävästä PVC-materiaalista, aina yksityiskohdat huomioiden.

Laaja kenkävalikoima tarjoaa erilaisia tuotteita sukista vedenkestäviin tossuihin ja kenkiin, joita käyttävät myös Rajavartiolaitoksen palveluskoirat.

Turvatuotteet pitävät sisällään pelastusliivit, huomiotuotteet sekä LED-valoja sisältäviä asusteita näkyvyyden parantamiseksi. Viilennysliivit sekä -huivit ovat parhaiten myytyjä tuotteitamme ja kuuman kesäpäivän pelastus.