Palveluehdot

Rukkapets.com-sivustolla sovellettavat osto-, tilaus- ja toimitusehdot.

Toimitusaika

Verkkokauppa on vastuussa tavaran kuljettamisesta asiakkaalle valitsemansa logistiikkakumppanin kanssa. Toimitusaika on 1-7 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Kampanjoiden aikana toimitus on suurista tilausmääristä johtuen 2-12 arkipäivää. Saat sähköpostiisi seurantatunnuksen siinä vaiheessa, kun paketti otetaan käsittelyyn. Seurantatunnuksen päivittyminen voi kestää muutamia päiviä. Pidätämme kuitenkin oikeuden varaston loppuunmyyntiin, joka voi pidentää luvattuja toimitusaikoja. Toimitusaikamme ovat viitteelliset. Mikäli tilattu tuotte myöhästyy tai on tilapäisesti loppu, pyrimme aina ilmoittamaan siitä asiakkaalle mahdollisimman nopeasti. Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen tilaukseesi tai toimitusaikaan, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tilaus ja tilausvahvitus

Tilaamasi tuotteen/tuotteiden tiedot voit tarkastaa automaattisesta tilausvahvistuksesta, jonka saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen tehtyäsi. Mikäli tilauksessa on jotain epäselvää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko puhelimitse tai sähköpostilla info@rukkapets.com. Asian nopeuttamiseksi pyydämme ilmoittamaan myös tilausnumeron ja/tai nimesi sähköpostiviestissä. Tilauksen muuttaminen ei aina ole mahdollista, koska olemme saattaneet jo postittaa tilauksesi, mutta asiakaspalvelumme kuitenkin aina tarkastaa onko muutos mahdollinen.

Toimitus ja toimituskustannukset

Toimitus on ilmainen. Tilaukset toimitamme postipakettina lähimpään postitoimipisteeseesi tai joissain tapauksissa pakettiautomaattiin. Posti lähettää ensisijaisesti tekstiviestin saapumisesta toimipaikkaan tilauksessa ilmoittamaasi puhelinnumeroon. Mikäli et saa paketista saapumisilmoitusta viiden arkipäivän sisällä tilauksesta, tarkista seurantatunnuksesta missä pakettisi kulkee. Pakettia säilytetään Postissa 7 päivää, jonka jälkeen se toimitetaan takaisin lähettäjälle. Huomioithan kuitenkin, että noutamaton lähetys ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus.

Käytämme kuljetuksessa valitsemaamme logistiikkakumppania. Suomeen toimitamme tuotteita pääsääntöisesti Postin –palveluilla.

Varmistathan osoitetietojen oikeellisuuden tilausvaiheessa. Rukkapets.com ei ole vastuussa asiakkaan virheellisesti antamaan osoitteeseen toimitetusta tuotteesta.

Noutamaton lähetys

Noutamaton lähetys ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus, vaan se katsotaan sopimusrikkomukseksi ostajan puolelta. Näissä tapauksissa veloitamme automaattisesti 15,00€ posti- ja käsittelykuluja. Verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvauksia aiheutuneista kuluista sopimusrikkomuksen johdosta. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 & 28 §).

Palautusoikeus

Jos haluat palauttaa ostamasi tuotteen noudettuasi lähetyksesi, liitä mukaan palautuslomake.

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilaamaasi Rukka Pets-tuotteeseen, voit palauttaa sen maksutta 14 vuorokauden kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen sisältäen kaikki mukana tulleet hintalaput sekä pakkaukset. Jos nämä ehdot eivät täyty tai tuotteessa on esimerkiksi lemmikkieläimen karvoja, emme voi hyväksyä palautusta. Mikäli palautuksessa on asiakkaan aiheuttama virhe, pidätämme aina vähintään 25% ostohinnasta. Tuotteen tulee olla hyvin pakattuna ja asiakas on vastuussa huonosti paketoidun tuotteen rikkoutumisesta tai katoamisesta. Tarjoustuotteen palautuksesta veloitetaan 4,95€.

Jos haluat palauttaa tuotteen, lataa palautuslomake TÄSTÄ ja liitä se täytettynä palautettavan tuotteen mukaan. Voit myös tarvittaessa kopioida lomakkeen käsin. Palautustilanteessa lomake on välttämätön.

Palautettavat tuotteet tulee toimittaa Postiin mukana saapuvalla palautustarralla. Palautusosoitteemme on

Rukka Pets c/o 3PL Uusimaa (OGOship)
Juurakkotie 4, ovi 1
01510 Vantaa
FINLAND

Asiakas on itse vastuussa palautuksesta aihetuvista kuluista pois lukien rahtimaksut. Kun tuote saapuu asianmukaisessa kunnossa perille, tuote tarkastetaan, jonka jälkeen palautamme rahat 30 vuorokauden sisällä palautuslähetyksen vastaanottamisesta. Palautus tehdään aina samalle kortille/tilille kuin mistä tuote on maksettu. Palautusta ei voi lähettää postiennakolla.

Palautusta tehdessäsi voit paketoida kaikki palautettavat tuotteen samaan pakettiin, vaikka ne olisi lähetetty erillisissä paketeissa.

Palautuksessa kestää n. 2-3 viikkoa, koska palautuslähetykset saapuvat varastollemme kootusti viikottain. Saat ilmoituksen sähköpostiisi kun palautuksesi on käsitelty. Jos et ole saanut mitään ilmoitusta tämän ajan sisällä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Jos palautat tuotteen, muista säilyttää saamasi kuitti palautuksesta ja säilytä sitä, kunnes palautuksesi on hyväksytty. Kuittia saatetaan tarvita ongelmatilanteissa.

Vaihto-oikeus

Valitettavasti emme pysty tarjoamaan suoraa vaihtomahdollisuutta tuotteille. Vaihdon voit kuitenkin suorittaa palauttamalla sinulle jo saapuneen tuotteen (Katso ohjeet kohdasta Palautusoikeus) ja tilaamalla haluamasi vaihtotuotteen uudelleen kaupastamme. Hyvitämme palautustuotteen saapuessa tuon hinnan sinulle normaalien ehtojemme mukaisesti.

Reklamaatio

Mikäli sinulla on tuotteistamme jotain reklamoitavaa, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@rukkapets.com. Ilmoita sähköpostissa tilauksessa käyttämäsi nimi ja tilaustunnus. Asiakaspalvelumme antaa tarkemmat ohjeet reklamaation loppuunsuorittamiseksi.

Reklamaatio-oikeus ei kata kolmannelta osapuolelta ostettuja tuotteita ja tilauksen tekijän tulisi ensisijaisesti ottaa meihin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Reklamaatiopalautukset tapahtuvat, kuten normaali palautus. Katso ohjeita kohdasta Palautusoikeus.

Laki

Toimintamme perustuu voimassa olevaan Suomen kuluttajansuojalakiin. Asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Alle 18-vuotiaat saavat tilata vain huoltajan suostumuksella.

Virheellinen hinta

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus virheellisyyden kuten painovirheen, teknisen ongelman tai kirjoitusvirheen vuoksi. Rukkapets.com pidättää oikeuden kirjoitusvirheisiin, hinnoitteluvirheisiin ja hinnanmuutoksiin. Tarjouksemme ovat aina voimassa vain niin kauan kuin tavaraa riittää.

Maksutavat

Lasku

Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin laskun saatuasi. Sinun on maksettava vähintään laskulla ilmoitettu vähimmäismäärä eräpäivään mennessä. Myöhästyneestä maksusuorituksesta peritään viiden euron muistutuslasku. Tili Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin pidemmälle maksuajalle. Saat kuukausittain tilinhoitoilmoituksen, jossa on kerrottu vaadittu vähimmäiserä. Voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko avoinna olevan saldon kerralla pois ilman lisäkuluja. Luottoehdot löydät täältä Lisätietoja Lasku ja tili -maksutavoista löydät täältä.

Verkkomaksu

Verkkomaksu on mahdollista OP:n, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Säästöpankin, S-pankin, POP-pankin ja Oma Säästöpankin asiakkaille. Maksaminen tapahtuu pankin sivuilla ja onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.

Korttimaksu

Korttimaksu on mahdollista Visa, Visa Electron, Maestro sekä MasterCard -korteilla. Korttimaksun yhteydessä sinut ohjataan Netsin maksupalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme.

MobilePay

Mobilepay on korttimaksuun perustuva maksu, jossa maksu viimeistellään Mobilepay-sovelluksessa. Valitsemalla Mobilepayn, sinut ohjataan Netsin maksukorttipalveluun, missä maksun voi suorittaa turvallisesti. Netsin maksukorttipalvelussa annat puhelinnumerosi, avaat Mobilepay-sovelluksen matkapuhelimeltasi, jossa voit hyväksyä ja viimeistellä maksun. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen istunto palautuu automaattisesti verkkokauppaamme. Maksunsaajana näkyy Avarda, joka huolehtii verkkokauppamme maksunvälityksestä.

Kysymyksiä maksamiseen liittyvissä asioissa?

Luotonmyöntäjä Avarda auttaa sinua kaikissa ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa www.avarda.com/fi

Rukka Petsin virallista verkkokauppaa hallinnoi SB Ecommerce Group Oy.

SB Ecommerce Group Oy

Y-tunnus: 2470627-8

Aleksanterinkatu 26

15140 Lahti

0449751335

info@rukkapets.comTietosuojaseloste 9.5.2018

Rekisterinpitäjä:

SB Ecommerce Group Oy

2470627-8

Aleksanterinkatu 26 A

15140 Lahti

SB Ecommerce Group Oy tallentaa ja käsittelee asiakkaidensa henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2016/679) sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot ennen verkkokaupasta tilaamista. Henkilötietojen antaminen on edellytys tilaamiselle. Verkkokaupastamme ei voi tilata tuotteita antamatta henkilötietoja.

Rekisterin käyttötarkoituksia ovat

 • Asiakkuuden ylläpito, kuten tilausten käsittely, toimitus, takuuasiat ja laskutus

 • Asiakkuuteen liittyvä viestintä, esim. erilaiset kampanjat

 • Käyttökokemuksen parantamiseksi, tuotesuositusten antamiseen ja markkinoinnin kohdennukseen

Henkilötietojen käsittelyssä ja käsittelyn suunnittelussa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset.

SB Ecommerce Group Oy:n asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

 • Etu- ja sukunimi

 • Sähköposti

 • Puhelinnumero

 • Postiosoite

 • Maksutiedot, mukaan lukien luottosopimukset ja muut laskutustiedot

 • Tilaushistoria

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä tietosuojaselosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Suomen kirjanpitolaki asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle.

Henkilötietoja vastaanottavat:

 • Yrityksemme ja sen työntekijät

 • Maksunvälittäjä, joka vastaanottaa maksut

 • Kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran asiakkaale

Rekisterin tiedot koostuvat asiakkaan itse ilmoittamista tiedoista verkkokaupassamme tai muutoin ja erilaisin sähköisin lomakkein kerättävistä tiedoista.

Käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, jolloin tietoa voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle. Kaikkien kumppanien kanssa on sopimuksissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset.

Rekisteröidyillä on seuraavat oikeudet:

 • Oikeus tarkastaa itseä koskevat henkilötiedot

 • Oikeus tietojen oikaisemiseen

 • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (esimerkiksi oikeus kieltää markkinoinnin)

 • Oikeus vastustaa käsittelyä

 • Oikeus peruuttaa suostumus (esimerkiksi oikeus peruuttaa suostumus markkinointiin)

 • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Muutoksista tulee ilmoittaa sähköpostitse asiakaspalveluumme rukkapets@sbecommerce.fi.

Evästeiden käyttö

Eväste (Cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla käyttäjiä voidaan tunnistaa. SB Ecommerce Group Oy käyttää verkkopalvelussaan evästeitä palvelujen toteuttamiseksi ja helpottamaan palvelujen käyttöä. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Käyttäjä voi antaa suostumuksensa evästeiden käytölle tai kieltää sen selaimensa asetuksista.