keyboard_arrow_upOutlet
  • Alennettu hinta
  • FLOW COAT BLACK

Koiran takki FLOW ECO musta

Koiran Rukka Pets takki. Kierrätetty vettähylkivä materiaali ja vanu. Takajalan kiinnityslenkit. Säädettävät vyötärö ja kaulus. Mukava päällä. Tuotteessa on heijastavia yksityiskohtia. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty ilman PFC-yhdisteitä.

62,90 €
37,74 € Säästä 40%
Koko

Ilmainen toimitus! Lasku ja osamaksu 14 pv:n palautusoikeus Nopea asiakaspalvelu

Muut värit

PYSY LÄMPIMÄNÄ, KUIVANA & TYYLIKKÄÄNÄ: Rukka Petsin kevyt ja tyylikäs kierrätysvanuun tikattu vettähylkivä* hybriditakki on suunniteltu koirille kaikenlaiseen ulkoiluun. Takissa on yhdistetty ilmaa itseensä sitovaa pehmeää ja untuvamaista vanua joustavaan materiaaliin. Näin on saatu aikaan urheilupuolelta tuttu takki, joka on kevyt ja erittäin hyvin lämpöä eristävä. Takin päämateriaali on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista, pääasiassa muovipulloista. Olemme suunnitelleet koirallesi takin, joka on tyylikäs, mukava ja lisäksi tuulenpitävä ja vettähylkivä. Tämän takin avulla koirasi pysyy lämpimänä ja kuivana kaikissa ulkoilusäissä.

SUUNNITELTU MAHDOLLISIMMAN HELPPOKÄYTÖISEKSI: Säädettävän pääntien ja vyötärökaitaleen sekä sivuvetoketjun ansiosta takki on helppo ja nopea pukea päälle. Konepesun kestävä takki kuivuu nopeasti. Tyylikkääseen pussiin pakattu sadetakki kulkee kätevästi mukana.

TÄYDELLINEN ISTUVUUS: Joustavan materiaalin ansiosta takki kestää hyvin käyttöä ja tuntuu miellyttävältä päällä. Takajalkojen kuminauhalenkit varmistavat, että takki pysyy tiiviisti koirasi päällä kovassakin vauhdissa. Säädettävät pääntie ja kauluksen reuna viimeistelevät istuvuuden. Hybriditakki on saatavilla koosta 25 aina kokoon 65 asti. Löytääksesi mahdollisimman sopivan koon koirallesi, katsothan mittataulukon kokovalikon alapuolelta. Siinä olevien mittojen avulla on helpompi löytää oikea koko juuri sinun koirallesi.

TURVALLISUUS ENSIN: Näkyvien heijastimien avulla koirasi erottuu tehokkaasti myös pimeällä. Takissa on sekä heijastavat tereet että heijastava logo.

LAADUKKAAT MATERIAALIT: Teemme kaikkemme, jotta tämä takki olisi parasta lemmikillesi. Sen pinta on kestävää, tuulenpitävää polyesteriä ja se on vuorattu pehmeällä kierrätetyllä kankaalla, joten koirasi tulee varmasti pitämään siitä.

*Vedenhylkivyyskäsittely on tehty käyttäen Bionic-Finish Ecoa, joka on tehokas, ekologinen vaihtoehto ilman PFC-yhdisteitä.

Rukka Petsin Flow takki on ainoa Repreve-kierrätyskuidusta valmistettu lemmikeille tarkoitettu takki maailmassa. Repreve® on kierrätyskuitu, joka on valmistettu pääosin kierrätetyistä muovipulloista, jotka muutoin päätyisivät jäteasemille tai roskana luontoon. Kiertotalousajattelun hengessä Repreve® auttaa vähentämään veden ja energian kulutusta ja säästämään luonnonvaroja, kun kertaalleen tuotetut materiaalit hyödynnetään uudelleen. 

Lataa

Toimituskulut

Toimitus Suomeen ilmainen.

Toimitus Viroon ilmainen.
Toimitus Ruotsiin: 4,90 €

Suomessa lähetysten jakelusta vastaa Posti. Yleensä toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää tilauksen käsittelystä.Tuttuja toisella puolella maailmaa? Toimitamme myös kaukaisiin kohteisiin.

Toimitus Saksaan 3,90 €, yli 25 € ostoksissa ilmainen.

Toimitus muualle Euroopan alueelle: 9,90 €, yli 100 € ostoksissa ilmainen.


Muut maat: 29,90 €, yli 200 € ostoksissa ilmainen.

Jaa

Arvostele tuote

Arvosana 

2021-02-07

Flow takki

Toistaiseksi parhaiten istuva takki, joka pysyy päällä liukumatta puolelta toiselle. Lisäpisteitä helposta puettavuudesta. Kiristyskumppari hajosi heti toisella käyttökerralla ja toinen koira repäisi päälliskankaaseen viillon leikkiessä. Että kestävyydessä olisi vielä parantamisen varaa. Yksi meidän suosikeista.

Arvosana 

2020-02-29

Hyvä takki

Istuu todella hyvin, ei tule tyypillistä ongelmaa uroskoiran ja vaatteiden kanssa. Koira voi pitää tätä hyvin repun alla vaellusreissulla, kun ei ole mitään solkea painamassa. Plussaa kierrätys materiaalista. Lyhyitä hihoja ja vetskaria kummallekin puolelle jäin kaipaamaan.

Arvostele tuote

Koiran takki FLOW ECO musta

Koiran Rukka Pets takki. Kierrätetty vettähylkivä materiaali ja vanu. Takajalan kiinnityslenkit. Säädettävät vyötärö ja kaulus. Mukava päällä. Tuotteessa on heijastavia yksityiskohtia. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty ilman PFC-yhdisteitä.

Arvostele tuote

Saatat pitää myös