keyboard_arrow_upKoiran vaatteet

FLOW TAKKI VIININPUNAINEN

Koiran Rukka Pets takki. Kierrätetty vettähylkivä materiaali ja vanu. Takajalan kiinnityslenkit. Säädettävät vyötärö ja kaulus. Mukava päällä. Tuotteessa on heijastavia yksityiskohtia. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty ilman PFC-yhdisteitä.

Limited edition - saatavilla vain verkkokaupasta.

62,90 €
Koko

Yli 100 € tilaukset toimituskuluitta Lasku ja osamaksu 14 pv:n palautusoikeus Nopea asiakaspalvelu

Muut värit

PYSY LÄMPIMÄNÄ, KUIVANA & TYYLIKKÄÄNÄ: Rukka Petsin kevyt ja tyylikäs kierrätysvanuun tikattu vettähylkivä* hybriditakki on suunniteltu koirille kaikenlaiseen ulkoiluun. Takissa on yhdistetty ilmaa itseensä sitovaa pehmeää ja untuvamaista vanua joustavaan materiaaliin. Näin on saatu aikaan urheilupuolelta tuttu takki, joka on kevyt ja erittäin hyvin lämpöä eristävä. Takin päämateriaali on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista, pääasiassa muovipulloista. Olemme suunnitelleet koirallesi takin, joka on tyylikäs, mukava ja lisäksi tuulenpitävä ja vettähylkivä. Tämän takin avulla koirasi pysyy lämpimänä ja kuivana kaikissa ulkoilusäissä.

SUUNNITELTU MAHDOLLISIMMAN HELPPOKÄYTÖISEKSI: Säädettävän pääntien ja vyötärökaitaleen sekä sivuvetoketjun ansiosta takki on helppo ja nopea pukea päälle. Konepesun kestävä takki kuivuu nopeasti. Tyylikkääseen pussiin pakattu sadetakki kulkee kätevästi mukana.

TÄYDELLINEN ISTUVUUS: Joustavan materiaalin ansiosta takki kestää hyvin käyttöä ja tuntuu miellyttävältä päällä. Takajalkojen kuminauhalenkit varmistavat, että takki pysyy tiiviisti koirasi päällä kovassakin vauhdissa. Säädettävät pääntie ja kauluksen reuna viimeistelevät istuvuuden. Hybriditakki on saatavilla koosta 25 aina kokoon 65 asti. Löytääksesi mahdollisimman sopivan koon koirallesi, katsothan mittataulukon kokovalikon alapuolelta. Siinä olevien mittojen avulla on helpompi löytää oikea koko juuri sinun koirallesi.

TURVALLISUUS ENSIN: Näkyvien heijastimien avulla koirasi erottuu tehokkaasti myös pimeällä. Takissa on sekä heijastavat tereet että heijastava logo.

LAADUKKAAT MATERIAALIT: Teemme kaikkemme, jotta tämä takki olisi parasta lemmikillesi. Sen pinta on kestävää, tuulenpitävää polyesteriä ja se on vuorattu pehmeällä kierrätetyllä kankaalla, joten koirasi tulee varmasti pitämään siitä.

*Vedenhylkivyyskäsittely on tehty käyttäen Bionic-Finish Ecoa, joka on tehokas, ekologinen vaihtoehto ilman PFC-yhdisteitä.

Rukka Petsin Flow takki on ainoa Repreve-kierrätyskuidusta valmistettu lemmikeille tarkoitettu takki maailmassa. Repreve® on kierrätyskuitu, joka on valmistettu pääosin kierrätetyistä muovipulloista, jotka muutoin päätyisivät jäteasemille tai roskana luontoon. Kiertotalousajattelun hengessä Repreve® auttaa vähentämään veden ja energian kulutusta ja säästämään luonnonvaroja, kun kertaalleen tuotetut materiaalit hyödynnetään uudelleen.

Lataa

Toimituskulut

Toimitus Suomeen: 4,90 €
Toimitus Ruotsiin: 4,90 €

Suomessa lähetysten jakelusta vastaa Posti. Yleensä toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää tilauksen käsittelystä.Tuttuja toisella puolella maailmaa? Toimitamme myös kaukaisiin kohteisiin.

Toimitus muualle Euroopan alueelle: 7,90 €
Muut maat: 12,90 €

Jaa

Arvostele tuote

Arvostele tuote

FLOW TAKKI VIININPUNAINEN

Koiran Rukka Pets takki. Kierrätetty vettähylkivä materiaali ja vanu. Takajalan kiinnityslenkit. Säädettävät vyötärö ja kaulus. Mukava päällä. Tuotteessa on heijastavia yksityiskohtia. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty ilman PFC-yhdisteitä.

Limited edition - saatavilla vain verkkokaupasta.

Arvostele tuote

Saatat pitää myös

Ostoskoreissa juuri nyt