keyboard_arrow_upKoiran turvavarusteet

GAME HEIJASTINLIIVI ORANSSI

Rukka Pets huomioliivi. Vartalonmyötäinen malli. Ei kahise liikkeessä. Joustava materiaali. Laajasti heijastavaa pintaa. Säädettävä kaulan- ja rinnanympärys. Kevyt ja miellyttävä käytössä.

24,90 €

Yli 100 € tilaukset toimituskuluitta Lasku ja osamaksu 14 pv:n palautusoikeus Nopea asiakaspalvelu

EROTU MAASTOSTA: Kevyt ja miellyttävä Rukka Petsin heijastinliivi ulkoiluun, urheiluun ja metsästysolosuhteisiin. Hyvän suunnittelun ansiosta vartalonmyötäinen liivi istuu tiiviisti. Se on valmistettu tukevasta joustinkankaasta ja muotoilussa on otettu huomioon koiran liikkuvuus. Etujaloille on jätetty riittävästi tilaa ja koiran on mukava juosta liivi päällä. Tämän huomioliivin avulla koirasi erottuu maastosta säällä kuin säällä.

SUUNNITELTU MAHDOLLISIMMAN HELPPOKÄYTÖISEKSI: Tarranauhakiinnityksen ansiosta huomioliivi on helppo pukea ja riisua. Konepesun kestävä takki kuivuu hetkessä ja se on helppo pakata pieneen tilaan.

TÄYDELLINEN ISTUVUUS: Joustava materiaali kestää hyvin käyttöä ja tuntuu miellyttävältä päällä. Hyvän suunnittelun ansiosta vartalonmyötäinen liivi istuu tiiviisti. Säädettävän kaulan- ja rinnanympäryksen avulla liivin saa istumaan täydellisesti eri kokoisille koirille. Huomioliivi on saatavilla koosta S aina kokoon L asti. Löytääksesi mahdollisimman sopivan koon koirallesi, katsothan mittataulukon kokovalikon alapuolelta. Siinä olevien mittojen avulla on helpompi löytää oikea koko juuri sinun koirallesi.

TURVALLISUUS ENSIN: Näkyvien heijastimien avulla koirasi erottuu tehokkaasti myös pimeällä. Kirkasvärisessä liivissä on useita näkyvästi aseteltuja heijastinnauhoja. Heijastinliivin kirkas väri helpottaa vapaana liikkuvan koiran huomaamista esimerkiksi metsässä.

LAADUKKAAT MATERIAALIT: Teemme kaikkemme, jotta tämä heijastinliivi olisi parasta lemmikillesi. Sen pinta on kestävää, joustavaa polyesteriä, joten koirasi tulee varmasti pitämään siitä.

Toimituskulut

Toimitus Suomeen: 4,90 €
Toimitus Ruotsiin: 4,90 €

Suomessa lähetysten jakelusta vastaa Posti. Yleensä toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää tilauksen käsittelystä.Tuttuja toisella puolella maailmaa? Toimitamme myös kaukaisiin kohteisiin.

Toimitus muualle Euroopan alueelle: 7,90 €
Muut maat: 12,90 €

Jaa

Arvostele tuote

Arvostele tuote

GAME HEIJASTINLIIVI ORANSSI

Rukka Pets huomioliivi. Vartalonmyötäinen malli. Ei kahise liikkeessä. Joustava materiaali. Laajasti heijastavaa pintaa. Säädettävä kaulan- ja rinnanympärys. Kevyt ja miellyttävä käytössä.

Arvostele tuote

Saatat pitää myös

Ostoskoreissa juuri nyt